Negyven oktató távozik a BME gazdasági karáról

2017. augusztus 02. 22:48

​Közel negyven oktató távozik 2017 szeptemberétől a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karáról. Egyelőre nem tudni, miért távoznak az oktatók az egyetemről.

2017. augusztus 02. 22:48

Közel negyven oktató távozik 2017 szeptemberétől a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karáról – írja a Magyar Nemzet a kar Hallgatói Képviseletének honlapján megjelent tájékoztatásra hivatkozva.

A közlemény szerint a távozó oktatók más felsőoktatási intézményben fogják folytatni munkájukat, de ezzel párhuzamosan számos új oktató érkezik a karra.

A tájékoztatás szerint az elmúlt hetekben tárgyalások indultak annak érdekében, hogy a kialakult helyzetben is „gördülékeny” maradjon az oktatás. A Hallgatói Képviselet a közleményben azt írja, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a hallgatók minél kevesebbet érezzenek meg az átalakulások esetleges hatásaiból.

A közlemény arra nem tér ki, hogy miért távoznak az oktatók az egyetemről.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foma
2017. augusztus 03. 14:15
Ez akkor lenne hír, ha tudnánk miért mennek el.
makám
2017. augusztus 03. 12:45
ideje lenne a rektori kart, felső oktatást is megtisztítani, pont ahogy a filmalapot.
Morgen
2017. augusztus 03. 11:23
Szörnyű!! Gondolom, lehozza még a W.Post is! Már megint Orbán nyúlt bele az oktatásba, jáj, jájj. Dúró Dóra, Kunhalmi Ágnes és Bernike gyors startot vesznek.
Berecskereki
2017. augusztus 03. 10:49
A CEU-nak jó lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!