Az LMP szerint Tállai nem alkalmas az adóügyek felügyeletére

2015. október 12. 14:36

Az LMP szerint „a haverok érdekeltségi körének kiszolgálását” előbbre tartja a hatékony ellenőrzéseknél Tállai András, így a párt úgy gondolja: nem alkalmas az adóügyek felügyeletét ellátó államtitkári posztra. Ikotity István szerint a vegyesboltokat is hatékonyabban ellenőrzi az adóhatóság az online kasszák által, mint Andy Vajna és Szima Gábor üzletét.

2015. október 12. 14:36

Az LMP szerint Tállai András nem alkalmas az adóügyek felügyeletét ellátó államtitkári posztra, a „haverok érdekeltségi körének kiszolgálását” ugyanis előbbre tartja a hatékony ellenőrzéseknél. Ikotity István országgyűlési képviselő hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján beszélt erről.

Elégtelennek nevezte az évente mintegy 130 milliárd forintos forgalmat generáló kaszinók ellenőrzését. Utalva egy múlt heti, Tállai Andrástól kapott parlamenti válaszra, úgy fogalmazott: a vegyesboltokat is hatékonyabban ellenőrzi az adóhatóság az online kasszák által, mint Andy Vajna és Szima Gábor üzletét. Az LMP ezért azt javasolja: ideiglenesen zárják be a kaszinókat mindaddig, amíg nincsenek „bekötve” a NAV-hoz – mondta.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2015. október 12. 21:58
A tudományos orbánizmus káderpolitikája egy mondatban: a szakértelem szoci trükk, az alkalmasságot a nyelvhossz és a gerinc rugalmassága határozza meg.
Tikva
2015. október 12. 21:31
A főcímhez? ..és az az okos tekintet,és az a sokat sejtető frufru? Az smafu?HM??A választékos,határozott kiállású veretes ,átgondolt,sokatmondó mondatokról már nem is szólva...na ugye....
Wendriner
2015. október 12. 16:26
Eddig az LMP egyetlen szakértőjéről sem derült ki , hogy ért is valamihez!
liberálzöld.
2015. október 12. 16:23
De alkalmas. Még a Vidánál is hülyébb, korruptabb és szervilisebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!