Puzsér: A rendszer k*rva anyját!

2013. április 15. 17:42

Puzsér szerint az ellenzéki politizálás alapvetően kommunikációról szól, és nem a politika aktív befolyásolásáról.

2013. április 15. 17:42

A rendszerkritikus értelmiséggel az a baj, hogy elindul egy olyan vágányon, hogy leváltsa a jelenlegi politikai elitet, de „mégiscsak úgy alakul, úgy érzik, hogy a kormánnyal van a nagy baj és nem a politikával van a nagy baj. És beállnak Bajnai Gordon mögé” – mondta Puzsér Róbert a PestiSrácok.hu Sprőd című videóblogjában.

Az LMP-nek a széthullása, az abból fakadt, hogy az LMP-ben politizáló fiatal értelmiségiek azok úgy gondolták, hogy az ellenzéki politika, az valami olyasmiről szól, mint a kormánypolitika, csak kevesebb lehetőségük van. Ezért aztán nekiálltak tanulmányokat írni”, holott „az ellenzéki politizálás alapvetően kommunikációról szól, és nem a politika aktív befolyásolásáról” – mondta Puzsér.

Az LMP törvényjavaslatait nem fogadta be a parlament fideszes többsége. Puzsér elmondta: „Kurva sokat dolgoztak a beadványokon, és kurvára nem jöttek rá arra, hogy a politika húsz év alatt arról szólt, hogy az ilyen beadványokat lesöprik a picsába. Baj, hogy így van, de ebből nem az a tanulság, hogy az Orbán kurva anyját, hanem hogy a rendszer kurva anyját!

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2013. április 16. 11:04
Újabb kvakvarak a nemzet egén.
kuwiq
2013. április 16. 10:55
Nem tudom, kinek mi esett le, meg volt-e ok rá, hogy pont ez essen le. Annyi biztos, hogy aránylag konzisztens elképzelése a kormányzásról csak a fidesznek van, a többiek elvésznek a részletekben, illetve jó feudálbaloldali szokás szerint a harcostársak felosztják a területeket egymás közt, s akinek jut, az ott kénye kedve szerint azt csinál, amit akar, feltéve, hogy nem tesz keresztbe nagyobb kutya elvtársaknak, mer az persze azonnali kivégzést, vagy legalábbis perindítást jelent, mint Zuschlag elvtárs esetében. Egyébként meg demokráciákban, még olyan régiben is, mint a brit, a többség hozza a törvényeket - elvégre ő kormányoz. A kisebbség meg bírálja, esetleg árnyékkormányt állít, amellyel bizonyíthatná, hogy mennyivel jobb a fennállónál. Mondjuk Török Zsótival, Nyakóval stb nem csoda, hogy Mesterházy erre nem vállalkozik. Az LMP meg különben is arra jött létre, ha nem is tud róla, hogy szadesz pótpárt legyen, de ha nem tud róla, hát nem, máris kilépett belőle egy másik párt, aki viszont az akar lenni. Azt meg maga Schiffer se gondolja komolyan, hogy beállít, hogy van egy marha nagy törvényötlete egy problémára, és zajos ünneplés tör ki a tisztelt házban, a politikai ellenfelei a vállukra emelik és feldobálják... Ahogy az is egyértelmű, hogy az, hogy ők ökopárt lennének, hát hogy is mondjam, nehezen hihető...
ördöngös pepecselés
2013. április 16. 07:25
" és kurvára nem jöttek rá arra, hogy a politika húsz év alatt arról szólt, hogy " most nem azért de mintha az LMP neve pont arról szól hogy LEHET MÁS. Most akkor hazudtak éjjel nappal vagy csak naivan pofára estek?
incze
2013. április 16. 01:17
A pusztai Beppe Grillo. De hálisten csak hülye hadovában tud fölnőni a feladathoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!