Rogán újraszabályozná az önkormányzati vagyont

2011. december 08. 17:34

A képviselő-testület csak a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott személyekkel köthetne vagyonkezelési szerződést.

2011. december 08. 17:34

Rogán Antal kedden benyújtott kapcsolódó módosító javaslata szerint a helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyon birtoklása, használata, haszonszedésének joga, fenntartása, üzemeltetése, létesítése, fejlesztése, valamint felújítása a nemzeti vagyonról szóló törvényben szabályozott módon engedhető át másnak. Az indítvány javaslata szerint a képviselő-testület csak a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott személyekkel köthet vagyonkezelési szerződést, illetve hogy vagyonkezelési szerződés versenyeztetés nélkül köthető.

Az MSZP úgy reagált az indítványra: „Miután a Fidesz az önkormányzatokat megfosztja az iskoláiktól, a megyéket a kórházaktól, a fővárosban pedig harc folyik a parkolás biztosításáért, Rogán Antal újabb támadást indított az önkormányzatok ellen”. A szocialisták szerint a javaslat alapján a képviselő-testület kizárólag a Fidesz által meghatározott személyekkel köthet vagyonkezelési szerződést, versenyeztetés nélkül. A szocialista politikusok szerint félő, hogy a kormánypárti polgármesterek a parlamenti szavazáskor végül a Fideszben kiosztott parancs alapján döntenek majd.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hontalan
2011. december 10. 16:44
Miért kell újra? Eddig keveset tudtak ellopni? Igaz, be kell hozni az Mszp-Szdsz-t a síbolásban!
HSL
2011. december 08. 20:23
LOP Start
Hontalan
2011. december 08. 20:13
A Rogán úrnak meg még kedvence a festetthajú "kiállításrendező" Kerényi,aki havi 357 ezer forintért ücsörög a a city tv-ben, mint fb tag. Elképesztő!!
rogananti
2011. december 08. 18:28
http://index.hu/belfold/2011/12/02/az_also_szomszedot_bizta_meg_rogan_120_millioert/ Van is egy listája a kis köcsögnek, hogy kik nyúlhatnak a zséhez..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!